اخبار

•	نخستین یادواره دو شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه در این واحد دانشگاهی برگزار شد .

• نخستین یادواره دو شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه در این واحد دانشگاهی برگزار شد . به گزارش خبرنگار دانشجویی ، هم زمان با ایام شهادت شهیده گمنام اهل بیت (ع) ، حضرت فاطمه زهرا (س) و عملیات غرور آفرین والفجر هشت ، نخستین یادواره دو شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه در سالن اجتماعات شهید آوینی این واحد دانشگاهی برگزارشد .

ادامه مطلب
•	کاشت 486 اصله درخت مثمر به یاد 486 شهید دفاع مقدس شهرستان فیروزکوه  در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه

• کاشت 486 اصله درخت مثمر به یاد 486 شهید دفاع مقدس شهرستان فیروزکوه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه به گزارش خبرنگار دانشجویی امروز در پایان مراسم یادواره دو شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه ، به حضور مسئولین دانشگاهی و شهرستانی کاشت 486 اصله درخت مثمر به یاد و نام 486 شهید گلگون کفن این شهرستان آغاز گردید . در این برنامه 20 اصله در مرحله اول به صورت نمادین کشت شد و مقرر گردید کاشت بقیه این نهال ها طی به سرعت انجام و به پایان برسد .

ادامه مطلب