۲۰ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۹:۰۲ کد : ۳۹۶ اخبار فرهنگی
تعداد بازدید:۸۰۳
• کاشت 486 اصله درخت مثمر به یاد 486 شهید دفاع مقدس شهرستان فیروزکوه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه به گزارش خبرنگار دانشجویی امروز در پایان مراسم یادواره دو شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه ، به حضور مسئولین دانشگاهی و شهرستانی کاشت 486 اصله درخت مثمر به یاد و نام 486 شهید گلگون کفن این شهرستان آغاز گردید . در این برنامه 20 اصله در مرحله اول به صورت نمادین کشت شد و مقرر گردید کاشت بقیه این نهال ها طی به سرعت انجام و به پایان برسد .

·        کاشت 486 اصله درخت مثمر به یاد 486 شهید دفاع مقدس شهرستان فیروزکوه  در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه

دکتر رستمی ، رئیس واحد فیروزکوه گفت: کاشت هردرخت مثمر با نام یک شهید مفهوم زنده بودن راه و نام شهیدان را دارد و اینکه درخت مظهر زندگی و حیات است و شهیدان نیز مظهر زندگی معنوی بشریت هستند . همانطور که خداوند در قرآن فرموده است شهیدان زنده اند و نزد خدای خود روزی می خورند .

این استاد دانشگاه تاکید کرد : دانشگاه آزاد اسلامی همواره در زنده نگه داشتن نام و یاد شهدا پیش قدم بوده است و این اقدام نمادین خود می تواند در این مسیر موثر و مفید باشد .

گفتنی است مسئولین شورای اسلامی شهر فیروزکوه ، بنیاد شهید و امورایثارگران ، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ، اداره اوقاف و امور خیریه ، دانشگاه پیام نور ، سپاه ناحیه فیروزکوه ، اداره تبلیغات اسلامی و تعدادی از اساتید و دانشجویان و کارکنان در این مراسم معنوی حضور داشتند . – مهدی سالاریه

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این خبر را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست‌ها و پیام‌ها به بخش مربوطه ( تماس با ما ) مراجعه فرمایید.
رای

نظر شما :