انتخاب و معرفی دانشجویان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی سال تحصیلی ۹۷ــ۹۶

۰۵ آذر ۱۳۹۶ | ۱۱:۴۴ کد خبر : ۶۵۴ اخبار تصویری معاونت دانشجویی و فرهنگی
انتخاب و معرفی دانشجویان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی سال تحصیلی  ۹۷ــ۹۶

به اطلاع می رساند از کلیه دانشجویان نخبه ( علمی - فرهنگی - ورزشی - پژوهشی ) دعوت به عمل می آید تا ضمن مطالعه بخشنامه پیوست و تکمیل فرم های مربوطه (ضمیمه میباشد) در انتخاب دانشجوی نمونه شرکت کرده و حداکثر تا مورخه  ۹۶/۰۹/۰۹مستندات خود را همراه با فرم های تکمیل شده(ضمیمه شده) به این واحد دانشگاهی - امو دانشجویی تحویل نمائید . جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۳_۷۶۴۴۴۰۹۱ داخلی ۲۱۵ تماس حاصل فرمائید . بدیهی است بعد از تاریخ فوق هیچگونه مدرکی در این رابطه اخذ نخواهد شد .

-------آیین نامه انتخاب و معرفی دانشجویان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی    اینجا کلیک کنید

-------الحاقیه آئین نامه انتخاب دانشجویان نمونه دانشگاه آزاد       اینجا کلیک کنید

--------فرم های انتخاب ومعرفی دانشجویان نمونه دانشگاه آزاد   اینجا کلیک کنید

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این خبر را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست‌ها و پیام‌ها به بخش مربوطه ( تماس با ما ) مراجعه فرمایید.

نظر شما :